Ružinov – rekonštrukcia bytu

Detail realizácie

Požiadavkou klienta bolo prerobiť menší, útulný jednoizbový byt tak, aby čo najviac vyťažil z ponúkaného priestoru a naplnil predstavy štartovacieho bytu pre mladý pár.

Pôvodná kuchyňa sa zmení na samostatnú miestnosť - spálňu. Obývačka sa prepojí s novovybudovanou kuchyňou, čím vznikne otvorený koncept - spoločenské centrum bytu. Toaleta bude citlivo vložená do kúpeľne a vytvorí súkromie a komfort pre užívateľov. Týmito zmenami vznikne v byte priestor pre príjemné spolunažívanie.

 

ružinov

Realizácia:

V byte budú prebiehať väčšie stavebné úpravy, pretože sa zmenil samotný koncept bytu. Odstránia sa priečky v pôvodnej kúpeľni a toalete. Zamuruje sa vstup do bývalej kuchyne, kde vznikne spálňa s novým vstupom z obývačky. Zaujímavým prvkom šetrenia priestoru budú zasúvacie dvere do kúpeľne, ktoré sme zvolili namiesto klasických krídlových dverí. Pri otváraní sa zasunú do kuchyne, kde sa skryjú do priečky pri kuchynských spotrebičoch.